Dzięki Waszej przeciwcukrzycowej herbacie MAHAPHALA i minimalnej modyfikacji diety obniżyłam poziom cukru we krwi z 18,6 na normalny. Wasze herbaty są niesamowite. Piję je nie tylko ja ale cała moja rodzina i moi klienci. Jestem masażystką i polecam Wasze herbaty innym. Od moich klientów otrzymuję najwyższe noty. Miłego dnia :-)
Szanowni Państwo, mój ojciec stosuje terapię Waszą herbatą cukrzycową, a wyniki są bardzo, bardzo dobre (3,8). Dziękuję.
Herbata działa! Z polecenia przyjaciela, któremu również pomogła, kupiłem MAHAPHALĘ mojemu ojcu. Tato miał długoterminowy wskaźnik ok. 8,5-12. Po około miesiącu stosowania wskaźnik spadł do poziomu 7! Polecam.
PL Intermediate
Przygotowanie
Przygotowując herbatkę 1 łyżeczkę do herbaty mieszanki ziołowej (ok. 2 g) zaparzamy wrzącą wodą i pozostawiany na 10 minut do naciągnięcia lub gotujemy przez 3-5 minut.
Zalecana dawka
2 filiżanki dziennie
Używanie
W przypadku stosowania ziół himalajskich jako środka do optymalizacji duchowych i fizycznych funkcji organizmu tradycyjnie gotuje się je co najmniej 3–5 minut. W ten sposób przygotowany wywar ma silniejsze działanie, delikatniejszy smak i korzystnie wpływa na nasze trawienie, które ważne jest dla właściwego wchłaniania dobroczynnych ekstraktów z himalajskich ziół. Herbaty pijemy jako jeden ze składników dziennego trybu pitnego w okresie całego trwania odnowy pożądanych funkcji organizmu. W przypadku ziołowej kuracji oczyszczającej herbatkę należy stosować w okresie 1-3 miesięcy zgodnie z dziennym dawkowaniem podanym na opakowaniu. Po zużyciu każdego opakowania należy zastosować 1 tygodniową przerwę.
Zaleca się stosować nie więcej niż maksymalnie dwa rodzaje herbaty jednocześnie. Więcej herbat można stosować naprzemian w reżymie dziennym lub tygodniowym, jeżeli herbatki stosowane są w celu normalizowania bieżących objawów zakłócenia równowagi zdrowia duchowego i fizycznego. Herbat nie można mieszać, pijemy je zawsze oddzielnie w odstępie czasowym ok. godziny. Jeżeli herbaty stosujemy wyłącznie jako środek wspierający i pobudzający to zioła możemy pozostawić tylko do zaparzenia i używać bez ograniczeń. W celu optymalnego działania napar ziołowy pijemy ciepły i to przed jedzeniem. Specyficzny smak każdej herbaty jest elementem terapeutycznego działania i odpowiada ajurwedyjskim właściwościom sześciu smaków. Dlatego zalecamy nie dodawania do herbat żadnych substancji słodzących.
Ostrzeżenie: Suplement diety z ziołami. Trzymać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w suchym miejscu do 25 ° C. Nie przekraczać zalecanej dawki. Nie stosować jako substytutu zróżnicowanej diety. Nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących.
Pod koniec 2009 roku piłem herbatę SARPAGANDHA, ponieważ miałem dość zmienne ciśnienie krwi. Po około 2 miesiącach ciśnienie zostało wyregulowane i utrzymuje się w dobrej formie.
Po przybyciu do Salzburga z Hiszpanii, znalazłem w wegańskiej restauracji przy Franz Joseph Straße 3 herbaty ajurwedyjskie. Piję regularnie TULSI i wiele innych herbat, które tak dobrze wpłynęły na mnie i na moje zdrowie w wieku 60 lat. Piję je codziennie, aby zachować zdrowie. Zapraszam wszystkich do spróbowania i poczucia jak korzystnie wpływają na sylwetkę.
Po szczepieniu na żółtaczkę zaczęły się moje problemy - egzema atopowa, alergolog i lekarze nie pomogli, nic nie znaleźli i zaprzeczają powiązaniu ze szczepieniem, po trzech latach pomogła herbata VARUNA na nerki. Dziękuję.
Witam, chciałem podziękować za herbatę RANJAKA. Od dawna mam problemy z niedoborem żelaza we krwi. Po miesiącu regularnego picia poziom żelaza i hemoglobiny znacznie się poprawił. Polecam!
Rok temu pojawiło się u mnie wysokie ciśnienie. Po upływie półtora tygodnia picia regularnie herbaty SARPAGANDHA, odłożyłam tabletki. Teraz jest ok. Dziękuję wszystkim.
Wasze herbaty są niesamowicie pomocne przy demencji, poprawiają kondycję pamięciową! O wiele skuteczniej niż pigułki! Dziękuję!!!
Herbata TRIPHALA na detoksykację przewodu pokarmowego i herbata KALAMEGHA na wątrobę i woreczek żółciowy pomogły mi w trawieniu, wypróżnianiu i ogólnie czuję się lżejsza.
Ajurwedyjski napój odpornościowy AMALAKI napój SHILAJIT MUMIO dostałam od koleżanki i zaczęłam pić go regularnie codziennie rano przed śniadaniem. Nie spodziewałam się po nim zbyt wiele i trudno było mi się przyzwyczaić do dość intensywnego smaku, nawet po dodaniu odrobiny miodu. Mimo to wytrwałam i piłam go dalej. Po miesiącu zauważyłam, że mam znacznie większą odporność na wahania pogody a od przeziębienia uwalniam się w ciągu 1 dnia.
Napiszę Wam tylko, że Wasze produkty są magiczne i ogromnie mi pomagają! Mój partner ma bóle pleców i zażywamy SLESAKĘ na stawy... Bardzo mu pomaga. Dziękujemy, pozdrawiamy!
Polecam herbatę PACHAKA. Przez kilka tygodni bolało mnie pod lewym żebrem - najwyraźniej żołądek lub trzustka. Polecono mi tę herbatę i po kilku dniach picia ból całkowicie zniknął. Efekt jest niesamowity. Teraz próbuję BHRINGARAJ na włosy.