Zaczęłam parzyć herbatę SARPAGANDHA na nadciśnienie męża, było wysokie a leki nie pomagały, sięgało do około 150. Po tygodniu picia herbaty jego ciśnienie spadło do 125. Dziękujemy za import herbaty.
Przy regularnym stosowaniu herbaty SARPAGANDHA udało mi się zredukować nadciśnienie średnio o około 20 mmHg i lekarz nie grozi mi już tabletkami. Siła natury zwycięża. Dziękuję.
Rok temu pojawiło się u mnie wysokie ciśnienie. Po upływie półtora tygodnia picia regularnie herbaty SARPAGANDHA, odłożyłam tabletki. Teraz jest ok. Dziękuję wszystkim.
Przygotowanie
Przygotowując herbatkę 1 łyżeczkę do herbaty mieszanki ziołowej (ok. 2 g) zaparzamy wrzącą wodą i pozostawiany na 10 minut do naciągnięcia lub gotujemy przez 3-5 minut.
Zalecana dawka
2 - 3 filiżanki dziennie
Używanie
W przypadku stosowania ziół himalajskich jako środka do optymalizacji duchowych i fizycznych funkcji organizmu tradycyjnie gotuje się je co najmniej 3–5 minut. W ten sposób przygotowany wywar ma silniejsze działanie, delikatniejszy smak i korzystnie wpływa na nasze trawienie, które ważne jest dla właściwego wchłaniania dobroczynnych ekstraktów z himalajskich ziół. Herbaty pijemy jako jeden ze składników dziennego trybu pitnego w okresie całego trwania odnowy pożądanych funkcji organizmu. W przypadku ziołowej kuracji oczyszczającej herbatkę należy stosować w okresie 1-3 miesięcy zgodnie z dziennym dawkowaniem podanym na opakowaniu. Po zużyciu każdego opakowania należy zastosować 1 tygodniową przerwę.
Zaleca się stosować nie więcej niż maksymalnie dwa rodzaje herbaty jednocześnie. Więcej herbat można stosować naprzemian w reżymie dziennym lub tygodniowym, jeżeli herbatki stosowane są w celu normalizowania bieżących objawów zakłócenia równowagi zdrowia duchowego i fizycznego. Herbat nie można mieszać, pijemy je zawsze oddzielnie w odstępie czasowym ok. godziny. Jeżeli herbaty stosujemy wyłącznie jako środek wspierający i pobudzający to zioła możemy pozostawić tylko do zaparzenia i używać bez ograniczeń. W celu optymalnego działania napar ziołowy pijemy ciepły i to przed jedzeniem. Specyficzny smak każdej herbaty jest elementem terapeutycznego działania i odpowiada ajurwedyjskim właściwościom sześciu smaków. Dlatego zalecamy nie dodawania do herbat żadnych substancji słodzących.
Ostrzeżenie: Suplement diety z ziołami. Trzymać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w suchym miejscu do 25 ° C. Nie przekraczać zalecanej dawki. Nie stosować jako substytutu zróżnicowanej diety. Nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących.
Witam. Nigdy nie uwierzyłbym, że herbata GOKSHURA rozwiąże moje problemy zdrowotne z odcinkiem szyjnym kręgosłupa. Cieszę się, że pozbyłem się problemu. Nadal piję GOKSHURĘ Gorąco polecam wszystkim.GOKSHURA
Problem przeziębienia został rozwiązany zaraz po wypiciu pierwszej herbaty. Jestem podekscytowany, polecam.
Bardzo dziękujemy, że jesteście i że dajecie nam możliwość zrobienia czegoś dla naszego zdrowia.
Dzień dobry, z mojego krótkiego doświadczenia miło mi powiedzieć, że uwielbiam wszystkie Wasze owoce, są wspaniałe jako przekąska. Eliksir MEDAPRASH hamuje apetyt, a herbata KAPHA dodaje energii.
Jestem bardzo zadowolona z ziołowych eliksirów. Naprawdę działają i są bogate w minerały i składniki odżywcze, nawet gdy są stosowane w niewielkich ilościach. Nie mam nic innego niż pozytywna opinia na temat herbat, które kupiłam dla moich przyjaciół.
Od co najmniej 4 miesięcy mam dokuczliwy, suchy, drażniący kaszel, dopiero herbata TULSI przyniosła mi natychmiastową ulgę. Po pierwszej herbacie przestałem kaszleć w nocy i wreszcie mogłem spać! W ciągu dnia kaszlałem coraz mniej, aż kaszel stopniowo ustąpił całkowicie w ciągu 4-5 dni. Poza tym, ta herbata smakuje świetnie!
Jestem lekarką w Pradze w Czechach. Pracuję w szpitalu uniwersyteckim. Dzięki firmie Everest Ayurveda miałam okazję zobaczyć niemal cudowne efekty, jakie w niektórych przypadkach mogą dać Wasze mieszanki ziół.GOTU KOLAAMALAKI napój RÓŻAAMALAKI napój LOTOSAMALAKI napój SHATAVARI MANOPRASHMUTRAPRASH