Kłaniam się Jestem bardzo zadowolona z waszych herbat. Wypróbowałam kilka z nich i wszystkie były bardzo skuteczne. Dziękuję
To dobre herbaty.
Przygotowanie
Przygotowując herbatkę 1 łyżeczkę do herbaty mieszanki ziołowej (ok. 2 g) zaparzamy wrzącą wodą i pozostawiany na 10 minut do naciągnięcia lub gotujemy przez 3-5 minut.
Zalecana dawka
2 - 3 filiżanki dziennie
Używanie
W przypadku stosowania ziół himalajskich jako środka do optymalizacji duchowych i fizycznych funkcji organizmu tradycyjnie gotuje się je co najmniej 3–5 minut. W ten sposób przygotowany wywar ma silniejsze działanie, delikatniejszy smak i korzystnie wpływa na nasze trawienie, które ważne jest dla właściwego wchłaniania dobroczynnych ekstraktów z himalajskich ziół. Herbaty pijemy jako jeden ze składników dziennego trybu pitnego w okresie całego trwania odnowy pożądanych funkcji organizmu. W przypadku ziołowej kuracji oczyszczającej herbatkę należy stosować w okresie 1-3 miesięcy zgodnie z dziennym dawkowaniem podanym na opakowaniu. Po zużyciu każdego opakowania należy zastosować 1 tygodniową przerwę.
Zaleca się stosować nie więcej niż maksymalnie dwa rodzaje herbaty jednocześnie. Więcej herbat można stosować naprzemian w reżymie dziennym lub tygodniowym, jeżeli herbatki stosowane są w celu normalizowania bieżących objawów zakłócenia równowagi zdrowia duchowego i fizycznego. Herbat nie można mieszać, pijemy je zawsze oddzielnie w odstępie czasowym ok. godziny. Jeżeli herbaty stosujemy wyłącznie jako środek wspierający i pobudzający to zioła możemy pozostawić tylko do zaparzenia i używać bez ograniczeń. W celu optymalnego działania napar ziołowy pijemy ciepły i to przed jedzeniem. Specyficzny smak każdej herbaty jest elementem terapeutycznego działania i odpowiada ajurwedyjskim właściwościom sześciu smaków. Dlatego zalecamy nie dodawania do herbat żadnych substancji słodzących.
Witam, od trzech lat jestem pacjentką na raka leczoną hormonalnie. Jako suplement używam herbaty SHATAWARI. Bardzo mi to pomaga i czuję się świetnie. Polecam każdemu, kto ma ten sam problem. Piję dwa razy dziennie
Piję KARAVI od dwóch tygodni, czuję się lepiej, naprawdę pomaga na pracę jelit.
Przy regularnym stosowaniu herbaty SARPAGANDHA udało mi się zredukować nadciśnienie średnio o około 20 mmHg i lekarz nie grozi mi już tabletkami. Siła natury zwycięża. Dziękuję.
Zauważyłam, że od czasu gdy zaczęłam pić AMALAKI i jeść suszone owoce, moje włosy przestały wypadać. A nawet rosną nowe, czego nie doświadczyłam od 15 lat. To dla mnie naprawdę cud. Herbata MANJISHTA jest doskonała na wirusy i bakterie. Piję przynajmniej jedną filiżankę dziennie. Wasze suszone MANGO to absolutny rarytas. Nie jadłam lepszego. Dziękuję Waszemu całemu zespołowi za ofiarowanie ludziom tych cudów natury i serdecznej pomocy. Z wdzięcznością
Cześć :) RAKTAPRASH, to wyjątkowe połączenie owocu amalaki i orientalnych ziół, skorzystałem z tej cennej mikstury i polecam ją każdemu kto chce wzmocnić pracę wątroby i/lub oczyścić krew. Pozdrawiam.
Witam, od dawna kupuję Wasze herbaty i mam do czynienia z bardzo sympatycznym i zdolnym przedstawicielem handlowym. W przeciwieństwie do innych firm udziela mi wielu informacji.
Jestem bardzo zadowolona z dżemików ziołowych. Mają dobre działanie a także wysoką zawartość minerałów i składników odżywczych, pomagają nawet przy stosowaniu w niewielkich ilościach. Mam też dobre doświadczenie z herbatami, które kupiłem dla moich znajomych.
Dzięki Waszej przeciwcukrzycowej herbacie MAHAPHALA i minimalnej modyfikacji diety obniżyłam poziom cukru we krwi z 18,6 na normalny. Wasze herbaty są niesamowite. Piję je nie tylko ja ale cała moja rodzina i moi klienci. Jestem masażystką i polecam Wasze herbaty innym. Od moich klientów otrzymuję najwyższe noty. Miłego dnia :-)
Cześć, użyłam herbaty VARUNA na problemy z nerkami, pomogło mi to zarówno w przypadku egzemy nerkowej jak i atopowej.
Wasze produkty znam. Bardzo mi smakują. Ostatnio kupiłem herbatę na przeziębienie i nadciśnienie. Ich skład, to naprawdę czysta natura.